main - search - help - forum - about Nyelv: | RSS:
Slayer Corps
News
 
 
Pictures

The BIG FOUR


Slayer 2009 Wacken


Walking in my shoes


Tom Araya (Slayer:)) At Super Rock


Slayer Wallpaper Kerry King by dr.sabotage. letölt


Bloody Reign Of Slayer


Unholly Alliance 2008


Fuck You!


Bin Hates Us All


God Listen

 
God Hates Us All
Release: 2001 | Category: Album | Article date: 2008-10-22 09:53:19 | Print Page
God Hates Us All
Cím: God Hates Us All
Megjelenés: 2001/09/11
Producer: Slayer
Kiadó: American Recordings
Design: Louis Marino
Producer: Rick Rubin
Hangmérnök: Dean Maher

Darkness of Christ (Hanneman/King) - 1:30
Disciple (Hanneman/King) - 3:35
God Send Death (Araya/Hanneman/King) - 3:45
New Faith (King) - 3:05
Cast Down (King) - 3:26
Threshold (Hanneman/King) - 2:29
Exile (King) - 3:55
Seven Faces (King) - 3:41
Bloodline (Araya/Hanneman/King) - 3:36
Deviance (Araya/Hanneman) - 3:08
War Zone (King) - 2:45
Here Comes the Pain (King) - 4:32
Payback (King) - 3:05
Scarstruck * (King) - 3:32
Addict * (Hanneman/King) - 3:41

Lyrics: » tovább | Covers: Front -Back -

Kritika:


SLAYER: GOD HATES US ALL - By ValentinSz.,


Hosszú hónapokig tartó epekedés után végre, VÉGRE megjelent a világ legenergikusabb metal zenekarának friss pusztítása. Míg az elözõ lemezt nagyrészt Hanneman írta, a mostanit az õrült szólók mestere, Kerry King. Sokan tartottak attól, hogy Kerry a Slayerbe is belecsempészi Slipknot imádatát, szerencsére erröl szó sincs, vagyis halványan itt-ott tetten érhetõ, de hunyjunk szemet felette.

Legyen inkább miénk a zene, amely megnyitja testünk csakráinak kapuit, legalábbis az adrenalint biztosan tízszeresére emeli, áramoljon csak tetõtõl-talpunkig az éltetõ erõ.

Araya üvölt, ahogy csak a torkán kifér, ritkán ragadtatja el magát "dallamosabb" témákra. Ha igen, akkor viszont klasszikus lesz belõle, a Bloodline a lemez egyik legjobbja, a South lemez hangulatával, bizsergetõ, örökérvényû darab. Másodpercek alatt beletapad a fülbe. Ha idén csak ezt az egy számot adták volna ki, már elégedett lennék. (Megjegyzem ez egy filmzenealbumhoz készült, tavaly. A film felejthetõ.)

A két riffmester ontja magából a szívet melengetõ témákat, Bostaph úr, mindehhez a gõzmozdony dohogásával adja az alapot. Jókat dobol, érdekes, izgalmas témákat, bár talán egy kicsivel kevesebb az érdekesség bennük most, mint az elõzõ korongon, inkább a húzásra koncentrált. De arra nagyon. Azok a kétlábgépes tekerések...

A pszichedelikus hatású Seven Faces és a Deviance, a sodró lendületû Discipline, az egyszerû, de iszonyatosan húzós New Faith, az igazi Slayeres pörgésû Exile mind óriási kedvenc, de képtelenség gyenge pontot találni, 42 perc merénylet, a legtisztább energia, ami csak létezik. És igen, Araya ismét sikít, a God Send Death-ben, sajnos alig hallani, pedig csodás!

A borító botrányos, nem csoda, hogy "takarólappal" árulják a cd-t, a szövegek tipikusak, de tõlük még az egyébként megmosolyogtató sorokat is el lehet fogadni. Ettõl Slayer a Slayer. A hangzás. Megérkeztünk a lemez gyenge pontjához, egész egyszerûen nem szól jól! Nem dinamikus, nincs benne elég mély, ráadásul ha megtekerem a hangerõt, furcsán percegnek a hangfalak a magas hangoknál, mintha azonmód tönkre szeretnének menni, és ezt már több helyrõl hallottam. Nagy kár, mert a Slayer hangosan az igazi. Ugye. Azért még imádom õket!

Az év egyik legjobbja, a zene tökéletes. Koncertet akarok. Rakd be a cd lejátszódba és lõdd ki magad.

megjelent a Shock!rockmagazin.hu oldalain.

Kritika:


SLAYER: GOD HATES US ALL - By -deadman-.,


Képtelenség elvonatkoztatni attól, hogy a God Hates Us All szeptember 11-én jelent meg Amerikában: "morbid szimfónia", hogy magát a Slayert idézzük a 'God Send Death' címû számból. A Slayer profetikus látomásokkal teli véres bibliája azonban nem csak ettõl a véletlen egybeeséstõl emlékezetes. Elképesztõ, hogy ennyi évvel 1984-es debütáló lemezük után még mindig olyan csapást képesek mérni ránk, hallgatókra, hogy nem jutnak eszünkbe az önismétlés és önparódia szavak, mert Kerry Kingék valami borzasztó mélységbõl bugyogtatják fel indulatainkat és kétségeinket.

A Slayer és zenéje sámáni, minden hangnak, hangsúlynak, szónak megvan a helye - az emberiség érdekében elkövetett sátánista mágia. Ha ebbõl nem tanulunk headbangelve, akkor megérdemeljük, hogy a God Hates Us Allból vonjon le az emberiségre vonatkozó következtetéseket az a kis zöld ufó, aki majd rátalál a lemezre egy kihalt, erõsen radioaktív kék bolygón. Nagy szavakat használok? Ja, ez a metál - én is csak a Slayertõl hiszem el.
8/10

megjelent a pestiest.hu oldalai.

Enter
Username:
Password:

 
Links
» Slayer in Moscow
B1 Maximum, 2008

» Unholly Alliance
Image gallery.

» Slayernet
A Hivatalos Slayer Oldal

» Slayersaves
Slayer Rajongói Oldal I.

» Slayerized
Slayer Rajongói Oldal II.

» Diabolus
Diabolus in Musica

» Slayercollector
Slayer gyüjtemény

» KFK
Kerry King Weboldala

» Dave
Dave Lombardo Weboldala

» Dead Skin Mask
Slayer Tribute Band

» Merch
Slayer Merch

» Tribute to Sodom
Sodom zenekar oldala

» Linkgyűjtő
Ingyen linkgyűjtemény

 
Minden jog fenntartva. 2002-2007 | main - help - about

|